15 Ocak 2013 Salı

panax,panaks,nedir,faydaları,içeriği


Bitkicell PANAX 

Çok Panax var fakat Bitkicell PANAX kalieli,naturel ve MARKA



Bitkisel Market






12 yaş altındaki kişilerin, hamile ve emziren annelerin kullanmaması ve insüline bağlı diyabet hastalarının doktor kontrolünde kullanmaları tavsiye edilir. İçeriğindeki bitkilsel bileşenlere özel olarak alerjisi olan kullanıcılarda deride dökünütü, kaşıntı, kızarıklık ve miğdede yanma yapabilir. Bu ve benzeri tepkimelerle karşılaşan kullanıcıların kullanımı durdurmaları tavsiye edilir.





Günde 2 kere sabah akşam 2' şer kapsül aç karnına, ya da sabah, öğle, akşam yemeklerden yarım saat önce 1 (bir) kapsül bir bardak su ile yuturulur. Miğde öz suyu yardımıyla miğdede kolayca çözünen jelatin kapsüller bu erime işleminin ardından kana karışır ve etki mekanizması devreye girer.

Tribulus Terrestiris:
 Tek yıllık, çiçekli bir bitkidir. Dünyanın birçok yerinde doğal olarak yetişir. Genellikle bahçelerde yabani ot olarak bilinmektedir. Hindistan ve Afrikada bol miktarda yetişmektedir. Toprak üzerine yatık olarak bulunur. Yaprakları bileşik, 10-16 yaprakçıklı olup, çiçekleri küçük ve açık sarı renklidir. Meyveleri 10 mm kadar çapında ve boynuz şeklinde sivri uçlara sahiptir. Kökleri alkaloid, resin, azot ve sabit yağlar; meyveleri %5 yağ, peroxidase, diastase, az miktarda glikosid resin, proteinler ve inorganik maddeler içerir. Protein yüzdesi yaklaşık %10-11 civarında olup; altısı temel olmak üzere ondört amino asit içerir. Sap ve gövdesi nişasta, fructose ve sucrose açısından zengindir.




.

panax,panaks,nedir,faydaları,içeriği,panax nedir,panaks nedir,panax faydaları,panaxın faydaları,panax içerik,panaxın içeriği,panaxın içindeki bitkiler,paxaxta ne var,panax kullanımı,panax satış,panax fiyat,panaxın fiyatı,panax,panaks,nedir,faydaları,içeriği,panax nedir,panaks nedir,panax faydaları,panaxın faydaları,panax içerik,panaxın içeriği,panaxın içindeki bitkiler,paxaxta ne var,panax kullanımı,panax satış,panax fiyat,panaxın fiyatı,panax,panaks,nedir,faydaları,içeriği,panax nedir,panaks nedir,panax faydaları,panaxın faydaları,panax içerik,panaxın içeriği,panaxın içindeki bitkiler,paxaxta ne var,panax kullanımı,panax satış,panax fiyat,panaxın fiyatı,panax,panaks,nedir,faydaları,içeriği,panax nedir,panaks nedir,panax faydaları,panaxın faydaları,panax içerik,panaxın içeriği,panaxın içindeki bitkiler,paxaxta ne var,panax kullanımı,panax satış,panax fiyat,panaxın fiyatı,panax,panaks,nedir,faydaları,içeriği,panax nedir,panaks nedir,panax faydaları,panaxın faydaları,panax içerik,panaxın içeriği,panaxın içindeki bitkiler,paxaxta ne var,panax kullanımı,panax satış,panax fiyat,panaxın fiyatı,panax,panaks,nedir,faydaları,içeriği,panax nedir,panaks nedir,panax faydaları,panaxın faydaları,panax içerik,panaxın içeriği,panaxın içindeki bitkiler,paxaxta ne var,panax kullanımı,panax satış,panax fiyat,panaxın fiyatı,panax,panaks,nedir,faydaları,içeriği,panax nedir,panaks nedir,panax faydaları,panaxın faydaları,panax içerik,panaxın içeriği,panaxın içindeki bitkiler,paxaxta ne var,panax kullanımı,panax satış,panax fiyat,panaxın fiyatı,panax,panaks,nedir,faydaları,içeriği,panax nedir,panaks nedir,panax faydaları,panaxın faydaları,panax içerik,panaxın içeriği,panaxın içindeki bitkiler,paxaxta ne var,panax kullanımı,panax satış,panax fiyat,panaxın fiyatı,panax,panaks,nedir,faydaları,içeriği,panax nedir,panaks nedir,panax faydaları,panaxın faydaları,panax içerik,panaxın içeriği,panaxın içindeki bitkiler,paxaxta ne var,panax kullanımı,panax satış,panax fiyat,panaxın fiyatı,panax,panaks,nedir,faydaları,içeriği,panax nedir,panaks nedir,panax faydaları,panaxın faydaları,panax içerik,panaxın içeriği,panaxın içindeki bitkiler,paxaxta ne var,panax kullanımı,panax satış,panax fiyat,panaxın fiyatı,panax,panaks,nedir,faydaları,içeriği,panax nedir,panaks nedir,panax faydaları,panaxın faydaları,panax içerik,panaxın içeriği,panaxın içindeki bitkiler,paxaxta ne var,panax kullanımı,panax satış,panax fiyat,panaxın fiyatı,

1 yorum:

  1. The Best Casino Slot Machines - Mapyro
    Mapyro's slot machine, also 서울특별 출장샵 known as 성남 출장샵 Megaways™, is a free-to-play, online slot machine developed and operated by Aristocrat, 하남 출장마사지 a 김포 출장안마 gambling and 광양 출장안마 gaming

    YanıtlaSil